Последните снимки на Леонардо Ди Каприо уловиха актьора да се наслаждава

...
Последните снимки на Леонардо Ди Каприо уловиха актьора да се наслаждава
Коментари Харесай

Отвлечена само на 6: тежката съдба на любимата племенница на Леонардо ди Каприо

Последните фотоси на Леонардо Ди Каприо уловиха актьора да се любува на времето със фамилията си, до момента в който почиваше по италианското крайбрежие. Заедно с него на втория стадий от обилната му европейска почивка по крайбрежието на Амалфи бяха татко му Джордж Ди Каприо и доведената му майка Пеги Ан Фарар... както и една красива млада дама. Не, не става въпрос за следващото любовно завладяване на Лео, а за неговата прелестна племенница Нормандия Ди Каприо.

Носителя на " Оскар " очевидно се наслаждаваше на времето, прекарано с племенницата си. Двамата събираха загар на палубата на първокласната яхта, а по-късно скочиха в кристално чистата вода.

След изпълнената със занимания заран семейството се насочи на екскурзия до морските пещери Синята гробница в Капри. Въпреки че се опитваше да остане прикрит с помощта на бейзболна шапка и маска, Ди Каприо се гушкаше в племенницата си, когато фамилията влезе в пещерите.

Нормандия изглеждаше зашеметяващо в своя бански на райета, с развяваща се обратно коса от океанските ветрове, до момента в който Леонардо демонстрира целунатото си от слънцето тяло в чифт сини бански.

Леонардо и Нормандия явно споделят доста мощна връзка между тях и за това има причина. Нормандия е доста скъпа за Лео, защото тя претърпява тежки моменти в детството си и той е приел покровителствена роля в живота ѝ. 

Нормандия е щерка на проблематичния доведен брат на Ди Каприо – Адам Фарар, който е имал доста конфликти със закона. Фарар, който участва в няколко кино лентата, беше задържан няколко пъти по разнообразни престъпни обвинявания, в това число владеене на опиати и насилствени закани против другарка.

Shirtless Leonardo DiCaprio makes a splash as he spends day on yacht with his family
— Page Six (@PageSix)
През 2014 година той и приятелката му Чарити Мур даже се пробваха да отвлекат Норманди, която по това време беше едвам шестгодишна. След задържането му полицейското ръководство на Лос Анджелис упрекна Фарар в „ укриване “ на Нормандия отвън щата.

След като беше открита в сигурност в Тексас, Нормандия беше върната назад в Калифорния, с цел да живее с дядо си Джордж в дома му в квартал Лос Фелиз в Лос Анджелис, съгласно Daily Mail.  Тийнейджърката към момента живее с баба си и дядо си в дома, който Ди Каприо е купил за тях.

Leonardo DiCaprio (48) wieder auf seiner Luxusjacht „ Matador “: Auf Capri chillt er aber nicht mit einer Neuen, sondern mit der Tochter seines Halbbruders, Normandie Rose Farrar.
— Kronen Zeitung (@krone_at)
Звездата от „ Вълкът от Уолстрийт “ е доста непосредствен с Нормандия, която често присъства на филмовите му министър председатели. Двамата също по този начин са постоянно забелязвани да се любуват на фамилни излети.

Преди разходката с яхта в Италия, те бяха видени за последно дружно в ресторант Lo Scoglio da Tommaso, където обядваха навън в Неапол на крайбрежието на Амалфи в Италия.

Припомнете си в галерията най-милите моменти на Лео и фамилията му:
 Милите моменти на Леонардо ди Каприо и родителите му на аления килим  Милите моменти на Леонардо ди Каприо и родителите му на аления килим  Милите моменти на Леонардо ди Каприо и родителите му на аления килим  Милите моменти на Леонардо ди Каприо и родителите му на аления килим
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР